Leveringsvoorwaarden

DEZE ALGEMENE VOORWAARDEN ZIJN VAN TOEPASSING VOOR AL ONZE OPDRACHT GEVERS.
HET LATEN PLAATSEN VAN EEN TUINAFSLUITING VERGT WEL ENIGE VOORBEREIDINGEN.

HET UITZETTEN VAN DE LIJN.

HET UITZETTEN VAN DE LIJN EN HET AANGEVEN VAN DE HOOGTE VAN DE TUINAFSLUITING IS DE TAAK VAN DE OPDRACHTGEVER (BEWONER).ALS DE BOUWERS BEGINNEN MET DE WERKZAAMHEDEN HOORT DE OPDRACHTGEVER (BEWONER) ZELF AAN TE GEVEN WAAR DE TUINAFSLUITING MOET BEGINNEN EN EINDIGEN.INDIEN DE LIJN WAAR DE TUINAFSLUITING GEPLAATST WORD NADIEN NIET JUIST AANGEGEVEN ZIJN DOOR DE OPDRACHTGEVER (BEWONER) DAN IS TUINAFSLUITING-PLAATSEN.BE HIERVOOR NIET VERANDWOORDELIJK.

VOORZIENINGEN.

ER DIENT ALTIJD STROOM AANWEZIG TE ZIJN DIT HEBBEN DE BOUWERS NODIG VOOR HET SLIJPEN EN ZAGEN,ZE HEBBEN ALTIJD EEN STROOMHASPEL BIJ MET DAAROP 50 METER KABEL.IN SOMMGE GEVALLEN HEBBEN ZE OOK WATER NODIG,B.V ALS DE PALEN GAPLAATST WORDEN IN BETONMORTEL.

WERKRUIMTE.

DE BOUWERS HEBBEN VOOR HET PLAATSEN VAN EEN TUINAFSLUITING EEN WERKRUIMTE VAN MIIMAAL 50 CM BREED NODIG I.V.M HET BOREN OF GRAVEN VAN DE GATEN.OOK DIENT ER EEN LOOPPAD VRIJ TE ZIJN VOOR HET AANVOEREN VAN DE MATERIALEN WAARONDER BETONPALEN MET EEN LENGTE VAN BIJNA 3 METER EN SCHERMEN VAN 180 CM.

BOUWTERREIN.

HET BOUWTERREIN DIENT BOUWRIJP TE WORDEN OPGELEVERD.OUDE TUINAFSLUITINGEN DIENEN VOLLEDIG VERWIJDERT TE WORDEN INCL. DE PAAL RESTEN IN DE GROND.OOK MOET DE BOUWGROND ONTDAAN ZIJN VAN BESTRATING,FUNDERINGEN,BOMEN,STRUIKEN,WORTELS,PUIN,AFVOEREN,STROOMKABELS.MOCHT HET TERREIN NIET BOUWRIJP ZIJN ALS DE BOUWERS ARRIVEREN DAN KUNNEN DE BOUWERS IN OVERLEG MET U IN SOMMIGE GEVALLEN HET TERREIN BOUWRIJP MAKEN TEGEN UURTARIEF.

INMETEN TUINAFSLUITING.

U DIENT ZELF DE LENGTE VAN DE SCHUTTING MET EEN MEETLINT OF ROLMETER IN TE METEN, WIJ MAKEN HET TIJDENS DE WERKZAAMHEDEN OP MAAT. OMDAT DE REISAFSTANDEN VAAK TE GROOT ZIJN IS HET NIET MOGELIJK OM HET PERSOONLIJK DOOR ONS IN TE LATEN METEN.

PLAATSEN VAN EEN TUINAFSLUITING.

NA DAT DE OPDRACHTGEVER DE LIJN EN HOOGTE VAN DE TUINAFSLUITING AANGEGEVEN HEEFT GAAT HET ALS VOLGT TE WERK.EERST WORDEN ER GATEN GEBOORD DE BOUWERS DOEN DIT MET EEN BENZINE GRONDBOOR DIT MAAKT BEST EEN BEETJE LAWAAI.DAARNA WORDEN DE BETONPALEN WATERPAS GESTELD EN DE BETONPLATEN TUSSEN DE PALEN GEZET.NA HET STELLEN WORDEN DE SCHERMEN GEMONTEERD EN DE EVENTUELE POORTEN AFGEHANGEN.DE PALEN WORDEN CIRCA 70 A 80 CM DIEP GEPLAATST.MOCHTEN DE BOUWERS TIJDENS HET PLAATSEN VINDEN DAT HET TE NAT IS I.V.M.EEN HOGE WATERSTAND OF DERGELIJK DAN KUNNEN DE BOUWERS U ADVISEREN OM VOOR BETONMORTEL TE ZORGEN.ALS U ZORGT VOOR BETONMORTEL DAN BRENGEN DE BOUWERS DEZE KOSTELOOS AAN, ALS DE OPDRACHTGEVER ONDANKS HET ADVIES VAN DE BOUWERS HET NIET NODIG VIND OM BETONMORTEL TE GEBRUIKEN DAN VERVALT DE GARANTIE OP DE MONTAGE.

VERANTWOORDELIJKHEID.

TUINAFSLUITING-PLAATSEN.BE IS NIET VERANTWOORDELIJK VOOR ONDERSTAANDE ZAKEN.

IN BIJNA ALLE GEVALLEN BLIJFT ER VRIJGEKOMEN ZAND OVER U DIENT DIT ZELF OP TE RUIMEN HETZELFDE GELD VOOR DE BESTRATING WIJ ZIJN NIET VERANTWOORDELIJK VOOR HET HERBESTRATEN.OOK ZIJN WIJ NIET VERANTWOORDELIJK VOOR SCHADE TOEGEBRACHT AAN KABELS EN LEIDINGEN I.V.M.HET BOREN OF GRAVEN VAN DE GATEN.

LEVERING.

MOCHT U EEN TUINAFSLUITING BESELLEN EN DEZE ZELF GAAN PLAATSEN DAN KUNNEN WIJ DEZE TUINAFSLUITING OOK BEZORGEN TEGEN DE BEZORGKOSTEN.BIJ HET BEZORGEN VAN EEN TUINAFSLUITING WORDEN DE MATERIALEN LANGS DE VRACHTAUTO VAN DE BEZORGER GELOST.DIT OMDAT DE CHAUFEUR ALLEEN IS EN ZO DE BEZORGKOSTEN EEN BEETJE TE DRUKKEN.OOK KUNT U DE MATERIALEN BIJ ONS AFHALEN.

GARANTIE.

WIJ GEVEN 10 JAAR GARANTIE OP AL ONZE PRODUCTEN.EN 1 JAAR GARANTIE OM DE MONTAGE.
NIET ONDER DE GARANTIE VALLEN DE ONDERSTAANDE VERSCHIJNINGEN.
STORMSCHADE EN VERNIELINGEN.
KLEINE SCHEUREN IN HET HOUT.
HET UITBLOEDEN VAN HET HOUT B.V. LOPERS OP DE BETONNEN ONDERPLAAT VEEL VOORKOMEND BIJ BANGKIRAI.
KLEINE BESCHADIGINGEN AAN DE BETON MATERIALEN I.V.M TRANSPORT EN DE ZWAARTE VAN DE MATERIALEN..

VERKLEUREN VAN BETON OMDAT HET EEN NATUURPRODUCT IS MET EEN SAMENSTELLING VAN CEMENT,ZAND,GRIND EN WATER KAN HET EEN CHEMICHE REACTIE AANGAAN WAARDOOR ER KALKUITSLAG OF EVENTUELE VLEKKEN ONTSTAAN,IN DE MEESTE GEVALLEN GAAN DEZE NAAR VERLOOP VAN TIJD WEER WEG DOOR SIJTAGE EN WEERSOMSTANDIGHEDEN.OM VERKLEURING VAN DE BETON PRODUCTEN TE VOORKOMEN KUNT EVENTUEEL DE BETONMATERIALEN EENMALIG SCHILDEREN MET EEN SPECIALE BETONVERF.

DOOR WEERSOMSTANDIGHEDEN KAN HET VOORKOMEN DAT WIJ DE TUINAFSLUITING NIET KUNNEN PLAATSEN OP DE AFGESPROKEN DAG.
WIJ ZULLEN DAN CONTACT MET U OPNEMEN VOOR HET MAKEN VAN EEN NIEUWE AFSPRAAK.